Източник lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Източник lamqta.comОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Четири от зодиите са застрашени от сериозни загуби и трудности в работата

Източник lamqta.com

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина. 

Телец

Бъдете подготвени за професионални компликации. Идеята, която Ви наподобява изключителна и блестяща, няма да срещне поддръжка у сътрудниците и сътрудниците. Освен това, някои смелите решения и нововъведения може да Ви донесат известност на „ чешит ”, на който не би трябвало да се има вяра, когато става въпрос за фактически съществени неща. Денят е толкоз неприятен за работа, колкото е добър за отмора и разнородни развлечения. Ще имате доста благоприятни условия да прекарате прелестно времето си. Не се отхвърляйте от покана за спектакъл, кино или концерт.
 

Близнаци

Не се тормозете от обстоятелството, че Вашите връзки не наподобяват на връзките на другите. В последна сметка самобитността е за предпочитане и Вашата половинка в никакъв случай няма да каже, че с Вас е скучно и тривиално. Само че е доста значимо тази самородност да не премине в откровена чудноватост, граничеща с полуда. Че от време на време и по този начин се случва... 
 

Рак

Трябва да сте доста деликатни и внимателни, защото звездите предизвестяват за висока възможност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете мощни чувства, а самодейност проявявайте единствено когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в персоналните връзки е належащо да се ръководите от здравия разсъдък. За страдание сте склонни да взимате мечтаното за фактически, да вървите след страстите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има доста неприятни последици. В края на деня не са изключени изнемощялост и бодърствуване.
 

Лъв

За Вас този ден ще бъде не чак толкоз занимателен и не чак толкоз забавен, колкото би Ви се желало. Ще се наложи независимо да генерирате нови хрумвания и да си поставите цели, с цел да не започнете да скучаете. В връзките с околните бъдете по-деликатни, защото през днешния ден сте склонни да се държите освен натрапчиво, само че и деспотично. Във връзка с това са евентуални спорове с представители на Вашия знак, а също и с Овни и Стрелци. Денят е удобен и за тези представители на личния Ви знак, в случай че са решили най-накрая да поканят на среща привлекателна персона, и да и опишат за своите сантиментални усеща. Очакват ги доста приятни мигове.
 

Дева

Ще успвате в работата си. Не единствено чудесно ще се справяте с всичко, с което се занимавате, само че и ще помагате на заобикалящите по този начин, че те да могат да укрепят своя професионален престиж, да намерят съидейници и да оправят връзките си с сътрудниците. Действително значимите триумфи за в този момент Ви карат да чакате, само че за благополучие не сте от хората, които не дооценяват дребните достижения. Вероятни са нови запознанства и забавни срещи, само че те надали ще доведат до съществени връзки. В сложни обстановки може да разчитате на другари, които ще Ви схванат по-добре и от роднините, и от обичания човек. Не се преуморявайте с непотребни натоварвания. 
 

Везни

Вашият обичан човек разполага с много значима информация, която не Ви е известна по една или друга причина. Той или ще проговори непринудено през днешния ден, или Вие ще съумеете изкусно да измъкнете от него информация и то толкоз изкусно, че и самият той няма да забележи.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.
 

Стрелец

През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.
 

Козирог

Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.
 

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит. 
 

Риби

Денят дава обещание да бъде доста сполучлив и прелестен. Интуитивно ще чувствате, какво би трябвало да извършите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате личния си път. А пък обстоятелството, че за това не се постанова да полагате каквито и да било старания, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е доста подобаващ за другарство, и всички срещи на процедура ще се окажат доста приятни. Няма подобен човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо огромно, стига единствено да поискате това.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР